Over mij

Diferencia

“Diferencia” betekent “verschil”. Ik vertel je graag meer over hoe Diferencia voor jou als klant het verschil kan maken. Bij Diferencia sta je als mens centraal. Ieder mens heeft de behoefte om zich goed te voelen. Iemand die zich goed voelt, straalt dit ook uit. Deze natuurlijke schoonheid draagt iedereen in zich. Wij geloven daarbij te kunnen helpen. Je kunt in de praktijk terecht met een huidprobleem, of je specifieke vraag voor huidverbetering. Voor welke behandeling je ook komt, de behandeling wordt met gevoel en volle aandacht gegeven.

Huidproblemen

In de praktijk ontvang ik mensen met allerlei huidproblemen. Deze cliënten hebben vaak al een hele weg afgelegd: van schoonheidsspecialisten en acné-centra tot huisarts of dermatoloog. Ook hebben zij meestal veel verschillende huidverzorgingsproducten uitgeprobeerd, van kwaad tot erger! Ten einde raad, gelooft men vaak niet meer in de genezing van de huid. Door een andere manier van kijken, denken en werken maakt Diferencia het verschil. Diferencia werkt met de huid en met de mens.

Innerlijk en Uiterlijk

Een huidprobleem kan in verbinding staan met een innerlijke disbalans of een emotioneel probleem. Dit kan een ingrijpende gebeurtenis zijn of overmatige stress of spanning. De behandeling van de huid alsook de behandeling van het probleem van binnenuit, zijn beide zeer belangrijk. In mijn praktijk gaan deze samen. Na een persoonlijk intakegesprek en een analyse van de huid, test ik de huid of het huidprobleem aan de hand van de kinesiologische spiertest. Deze test geeft aan waar de huid een tekort aan heeft en of er misschien een verbinding bestaat met een inwendige oorzaak. Vervolgens stel ik, in overleg met jou, een behandelplan op.

Natuur en Lichaam; Herstel en Balans

Diferencia werkt met een eigen 100% natuurlijke huidverzorgingslijn KRAEM. Ook voor de ondersteuning van binnenuit werken wij met eigen tincturen en voedingssupplementen. Deze pure producten dragen de kracht in zich om zowel de huid als ook de mens en diens lichaam in balans te brengen.
Naast huidherstellende behandelingen zijn ook huidverstevigende en huidverbeterende behandelingen mogelijk voor gezicht en lichaam. In een rustige en ontspannen ambiance kun je even helemaal afschakelen. Alle aandacht en zorg zijn dan even volledig voor jou.

Natuurlijke schoonheid

Met de natuurlijke make-up van BAIMS laten wij iedere huid stralen, ook een huid met een probleem! Ook na een behandeling ga je representatief naar huis. Een persoonlijk en natuurlijk make-up advies geven wij jou graag. Voor verdere informatie en kennismaking nodig ik je graag uit om deze website verder te verkennen.

Mijn naam is Inge Pluijmakers-Schuurmans

Sinds 2000 werk ik als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 2013 ben ik afgestudeerd als Marcos-therapeute. In 2005 ben ik met mijn eigen praktijk gestart. Hiermee is een wens in vervulling gegaan omdat ik nu mijn visie en werkwijze helemaal kan toepassen en ontwikkelen. Mijn praktijk in Nuth heet “Diferencia praktijk voor holistische huidverbetering”.

Blog