Over mij

Diferencia

“Diferencia” betekent “verschil”. Ik vertel u graag meer over hoe Diferencia voor u als klant het verschil kan maken. Bij Diferencia staat u als mens centraal. Ieder mens heeft de behoefte om zich goed te voelen. Iemand die zich goed voelt, straalt dit ook uit. Deze natuurlijke schoonheid draagt iedereen in zich. Wij geloven u daarbij te kunnen helpen. U kunt in de praktijk terecht voor uw specifieke vraag of probleem, maar ook voor gebruikelijke standaardbehandelingen. Voor welke behandeling u ook komt, de behandeling wordt met gevoel en volle aandacht gegeven.

Huidproblemen

In de praktijk ontvang ik mensen met allerlei huidproblemen. Deze cliënten hebben vaak al een hele weg afgelegd: van schoonheidsspecialisten en acné-centra tot huisarts of dermatoloog. Ook hebben zij meestal veel verschillende huidverzorgingsproducten uitgeprobeerd, van kwaad tot erger! Ten einde raad, gelooft men vaak niet meer in de genezing van de huid. Door een andere manier van kijken, denken en werken maakt Diferencia het verschil. Diferencia werkt met de huid en met de mens.

Innerlijk en Uiterlijk

Een huidprobleem kan in verbinding staan met een innerlijke disbalans of een emotioneel probleem. Dit kan een ingrijpende gebeurtenis zijn of overmatige stress of spanning. De behandeling van de huid alsook de behandeling van het probleem van binnenuit, zijn beide zeer belangrijk. In mijn praktijk gaan deze samen. Na een persoonlijk intakegesprek en een analyse van de huid, test ik de huid of het huidprobleem aan de hand van de kinesiologische spiertest. Deze test geeft aan waar de huid een tekort aan heeft en of er misschien een verbinding bestaat met een inwendige oorzaak. Vervolgens stel ik, in overleg met u, een behandelplan op.

Natuur en Lichaam; Herstel en Balans

Diferencia werkt met een eigen en 100% natuurlijke huidverzorgingslijn Diferencia phytopower Cosmetics. Voor de ondersteuning van binnenuit werken wij met de tincturen en voedingssupplementen van Kruiderij Esfythé. Deze pure producten dragen de kracht in zich om zowel de huid als ook de mens en diens lichaam in balans te brengen.
Naast huidherstellende behandelingen zijn ook reinigende en ontspannende behandelingen voor gezicht en lichaam mogelijk. In een rustige en ontspannen ambiance kunt u even helemaal afschakelen. Alle aandacht en zorg zijn dan even volledig voor u.

Natuurlijke schoonheid

Voor een op u persoonlijk afgestemde feest- of bruidsmake-up, bent u bij Diferencia aan het juiste adres. Uiteraard zijn standaardbehandelingen zoals ontharen en het verven van wimpers en wenkbrauwen ook mogelijk. Voor verdere informatie en kennismaking nodig ik u graag uit om deze website verder te verkennen.

Mijn naam is Inge Pluijmakers-Schuurmans

DSC_6611-2

Sinds 2000 werk ik als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 2013 ben ik afgestudeerd als Marcos-therapeute. In 2005 ben ik met mijn eigen praktijk gestart. Hiermee is een wens in vervulling gegaan omdat ik nu mijn visie en werkwijze helemaal kan toepassen en ontwikkelen. Mijn praktijk in Nuth heet “Diferencia praktijk voor huidverzorging en de-stressing”.

Blog