BAIMS, 100% natuurlijke make-up!

Nu verkrijgbaar in onze praktijk, de 100% natuurlijke make-up van BAIMS!
De producten zijn biologisch (ecocert) gecertificeerd, veganistisch, dierproefvrij, vrij van agressieve en giftige ingrediƫnten, synthetische en dierlijke grondstoffen.

BAIMS is rijk aan natuurlijke voedende plantenextracten en oliƫn, zoals onder andere extracten van de Macrolobaboom (Pracaxi). Dit voedt de huid diep, bevordert de weerstand en de elasticiteit van de huid. Het maakt de huid baby zacht!
Het assortiment bestaat uit diverse (soorten) foundations, voor iedereen een passende structuur en kleur naar wens! Minerale poeders, eyeshadows, powder blushes, bronzer en highlighter, lipsticks, lipglosses, lippotloden, oogpotloden, wenkbrauwpotloden, undereye concealers en natuurlijk ook… superfijne mascara!

Omdat de producten zeer zuinig in gebruik zijn en ook intensief gepigmenteerd, gebruik je vlug teveel en daarom adviseren wij bij de producten de superfijne BAIMS kwasten.

De meeste producten zijn verpakt in mooie navulbare bamboe doosjes. De vullingen kun je dus altijd los na kopen. Ook kun je je eigen bamboe magneetdoos samenstellen met de voor jou favoriete kleurtjes poeder, blush en eyeshadows.

Je bent van harte welkom om de producten in mijn praktijk te komen bekijken na het maken van een afspraak. Mocht je vragen hebben, dan kun je ook even contact opnemen.

Warme groet,
Inge Pluijmakers-Schuurmans