Nieuw: Permanente make-up!

Beste ,
Ja, je leest het goed!
Binnenkort kun je bij Diferencia terecht voor permanente make-up!

Ik stel je daarom graag voor aan Celine L’Herminez die regelmatig in mijn praktijk aanwezig zal zijn voor het aanbrengen van permanente make-up. Ik ken Celine al enige jaren en heb veel vertrouwen in haar werk.
Ik nodig je graag uit om in deze nieuwsbrief kennis met haar te maken en een afspraak bij haar in te plannen!

Graag weer tot snel!
Inge Pluijmakers-Schuurmans

Hoi! Mijn naam is Celine L’Herminez. Schoonheids- en permanente make-up specialist. Mijn missie, jou laten stralen! Ik voer met veel passie en liefde mijn vak uit, ben erg perfectionistisch en ga alleen voor het beste resultaat. Vanaf juni kom ik speciaal voor jou naar Diferencia en zal hier regelmatig aanwezig zijn. Hier sta ik voor jou klaar voor het plaatsen van permanente make-up en het beantwoorden van al jouw vragen betreffende permanente make-up. Ik kijk ernaar uit jou binnenkort te ontmoeten!

Wat is permanente make-up?
Permanente make-up brengen we aan met een ultradunne naald. Deze gaat razendsnel op en neer en brengt een huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid. Ik werkt uitsluitend met de apparatuur en pigmenten van Nouveau Contour. Het toonaangevende permanente make-up merk!

Samen bespreken we jouw wensen en kijken we welke vorm, kleur en techniek het beste bij jou en je gezicht past. Ook tekenen we de wenkbrauwen voor zodat je vooraf precies kunt zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Pas als we samen tevreden zijn, beginnen we met de behandeling.

Onderstaande foto’s zijn uit eigen werk!

Ombré brows worden ook wel powder brows genoemd. De wenkbrauwen worden op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een permanente make-up apparaat. Hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.
De wenkbrauwen worden lichter ingeschaduwd bij de aanzet en naar de punten toe steeds donkerder. Dit zorgt voor een mooie overloop die heel zacht en natuurlijk oogt.

Hairstrokes
Kies je voor de hairstroke techniek dan kies je voor zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. Met een flinterdunne naald wordt een wenkbrauw geheel of gedeeltelijk gecreëerd door haartjes “te tekenen” (pigmenteren) in de huid. Zo ontstaat een heel natuurlijk effect na genezing.

Eyeliner
Met een permanente make-up eyeliner brengen we pigment in de huid van je ooglid aan, vaak aan de wimperrand. Een eyeliner geeft optisch een diepte aan de ogen en zorgt daardoor voor een intensievere oogopslag. Zo kunnen de ogen groter lijken, de wimpers voller en geeft het een frisse blik. Daarnaast bespaart het veel tijd en gedoe in de ochtend.
Heb je moeite met het tekenen van je eyeliner? Ben je allergisch voor gewone make-up? Of loopt deze altijd uit? Dan is een permanente eyeliner voor jou de oplossing!

Wil jij graag een afspraak maken of meer informatie?
Dat kan! Voor het maken van een afspraak of meer informatie mag je bellen of een WhatsApp bericht sturen naar:
06-17793337

Ben ik in behandeling dan kan ik helaas niet de telefoon aannemen, spreek duidelijk je naam en telefoonnummer in en ik bel je dan zo snel mogelijk terug!
De volgende data zal ik bij Diferencia aanwezig zijn, maak snel je afspraak want VOL=VOL!
– Donderdag 14 juli
– Donderdag 11 augustus
– Donderdag 29 september
– Donderdag 13 oktober
– Donderdag 3 november
– Donderdag 8 december

Tot snel,
Liefs Celine L’Herminez

GGD Gecertificeerd
In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van cosmetische tatoeages en permanente make-up. De hygiënerichtlijn voor permanente make-up is in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport opgesteld door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. PMU specialisten zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. Permanente make-up specialisten hebben een vergunning van de GGD nodig. De GGD verstrekt deze alleen na een positieve inspectie. Zonder vergunning is het verboden permanente make-up te zetten.
Ik werk volgens de hygiënerichtlijnen en beschik over de benodigde GGD vergunning om PMU behandelingen uit te voeren. Je kunt online controleren of een PMU-studio een GGD vergunning heeft via www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Je kunt mij vinden onder de naam Salon L’Herminez.