De Medcos microskinpolish

Klik op de foto voor een grotere versie

MSP_003-1
Voor de MSP kuur
Na de MSP kuur
Voor de MSP kuur
Na de MSP kuur
Voor de MSP kuur
Na de MSP kuur

 

Voor effectieve en duurzame huidverbetering hoef je niet direct naar de cosmetisch chirurg.
Als gecertificeerd MedCos partner kunnen we met de MicroSkinPolish ook een geweldig resultaat bereiken op een milde en pijnloze manier bij;

  • verslapte huid
  • rimpels
  • grove poriën
  • littekens
  • pigmentvlekken
  • couperose

MSP4

De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

medcos_microskinpolish1

1) Microdermabrasie

Openstellen van de huid

Jouw huid wordt met een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen behandeld. Laagjes oude en dode huidcellen worden weggehaald. Met deze eerste stap wordt tevens de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd.

Klik hier voor meer informatie over microdermabrasie.

2) Low level laser technology (Cold Laser) in combinatie met zeer hoogwaardig hyaluronzuur.

Stimuleren, voeden, versterken en opvullen

Dankzij de intensieve lichtenergie van de koud laser met rood en nabij – infrarood licht, kan jouw huid de actieve werkstoffen optimaal opnemen en de afvalstoffen optimaal afvoeren. Laser is een biostimulatie en heeft het vermogen om weefsels op celniveau te herstellen. Als de afvoer van afvalstoffen en de aanvoer van voedingsstoffen optimaal zijn, verbetert de functie van de cel tot 70%. De cel krijgt weer kracht, de” batterij” wordt opgeladen. Hierdoor verbeteren diverse huideigenschappen zoals;

  • stevigheid en elasticiteit; stimulatie van collagene en elastine vezels
  • werking van het lymfesysteem
  • weerstand van de huid
  • huidspanning/volume

In de behandeling wordt gebruik gemaakt van de huideigen stof “hyaluronzuur”. Deze stof zorgt voor de vochtregulatie, strakheid en het volume van onze huid. Naarmate we ouder worden en door een vervuilde leefomgeving, daalt het HA-gehalte (Hyaluronic acid) in de huid. Hyaluronzuur kan een zeer grote hoeveelheid vocht aan zich binden. Door de combinatie werking van de koud laser en het hoogwaardig hyaluronzuur, verbetert de huid zichtbaar en voelt ook steviger aan omdat HA de tussencelruimten opvult.

3) Skin Polishing

Voeden, kalmeren, beschermen

Deze afsluitende behandeling wordt uitgevoerd met een roterende polishing stick. De behandeling werkt ontspannend en energiestromen worden gestimuleerd, waardoor spanningen losgelaten worden en de huid tot rust komt. Ook worden de bloedcirculatie en de lymfevaten gestimuleerd, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Voor de ‘Skin Polishing” wordt gebruik gemaakt van een serum rijk aan vitamine E, A en C, anti-oxidanten en collageen, welke in de huid worden gemasseerd. Het resultaat is een gladde en stralende huid.
Een MicroSkinPolisch behandeling kan eenmalig worden gedaan of in kuurverband. Het resultaat na een kuur van zes tot 10 behandelingen; een beduidend jonge, egale, stevige en frisse huid. Met een onderhoudsbehandeling nadien van één keer per 4 à 6 weken blijft deze verbetering zichtbaar en duurzaam.

Meer informatie? Klik dan hier voor de website van Medcos Skinsolutions.