Verbeter thuis je huidconditie!

Voorlopig geen behandelingen…
Voorlopig zijn alle schoonheidsbehandelingen geskipt. De maatregelen om covid-19 te bestrijden gaan nog minimaal tot dinsdag 28 april duren. We hopen dat we daarna weer aan het werk kunnen…

Dus, lijkt het ons een goed idee om naast jouw dagelijkse huidverzorgingsproducten aan de slag te gaan met met een peeling en/of een masker om je huidconditie extra op peil te houden!

Daarom zetten wij onze twee peelings en twee maskers in het zonnetje met een tijdelijke korting van maar liefst 15%.
Wij hopen dat we hiermee deze vervelende situatie waarin wij verkeren, weer voor iedereen wat dragelijker kunnen maken!

Deze actie duurt tot 30 april. De producten kunnen in onze praktijk worden afgehaald, na telefonische afspraak of mailbericht. Ook kunnen de producten worden besteld via www.diferencia-cosmetics.nl. Het pakketje wordt dan opgestuurd naar jouw adres.

Advies: 
Toepassing peeling + masker 1 à 2 keer per week als volgt:

  • Op een gereinigde huid, met vochtige vingers een hoeveelheid peeling (ter grootte van ca. 20 Eurocent) aanbrengen. Met circulerende bewegingen inmasseren op je gelaat, hals en/of decolleté. Tien minuten laten inwerken en daarna afspoelen en met lauw water.
  • Vervolgens een hoeveelheid masker (ter grootte van ca. 50 Eurocent) aanbrengen en verdelen op jouw gelaat en hals. Het masker 30 minuten laten inwerken. De resten neem je af met een vochtige doek. Nadien sluit je af met een dag of nachtcrème.