Hoera, we bestaan 15 jaar!

 

Het is alweer 15 jaar geleden dat ik ben begonnen met Diferencia, Praktijk voor huidverzorging en de-stressing. Toen nog aan de Valkenburgerweg 58 in Nuth (wie kan zich dat nog herinneren?). Maar dat was niet voor lang, want inmiddels is de praktijk alweer bijna 13 jaar gevestigd in de Pastorijstraat te Nuth.

In de afgelopen 15 jaar hebben ik en later ook mijn medewerksters met veel passie, plezier en energie, vele cliënten geholpen.
Geholpen om hun huid te verbeteren en zelfs om van hun huidprobleem af te komen. Om tot ontspanning te komen en het hoofd even leeg te maken of om hun verhaal even kwijt te kunnen aan een luisterend oor en nog veel meer………….

En ook is het nu 5 jaar geleden dat ik samen met Eric begonnen ben met Diferencia phytopower cosmetics, onze 100% natuurlijke huidverzorgende cosmetica.

Kortom, veel gedaan, veel beleefd, dankbaar voor en trots op wat ik heb bereikt.
Samen met mijn team sta ik klaar om vele cliënten verder te helpen. Op naar de volgende 15 jaar!

Ons jubileum vieren we een heel jaar lang, door middel van feestelijke acties en aanbiedingen. We zullen je hiervan steeds op de hoogte houden middels deze website en/of een korte nieuwsbrief (indien je bent aangemeld).

Graag weer tot snel!

Met vriendelijke groet,
Inge Pluijmakers-Schuurmans