Een cliënt vertelt…

Ongeveer 5 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met Diferencia, en dus ook met Inge. Via via werd ik getipt om voor bruidsmake-up naar Inge te gaan. Op dat moment was ik er eigenlijk al vanuit gegaan dat ik zou trouwen zonder make-up op. Dit was inmiddels normale gang van zaken voor mij. Ik heb, in de loop der jaren, diverse merken geprobeerd, van duur tot goedkoop, van normaal tot hyper-allergeen. Geen van deze merken kon ik lang op mijn gezicht verdragen, sommige merken moest ik zelfs direct na het aanbrengen er weer vanaf halen. Dus, met de moed der wanhoop, toch maar eens een kenningsmakingsgesprek bij Diferencia gemaakt.

Inge kwam direct heel vertrouwd op mij over, stelde mij gerust en gaf haar manier van werken aan. Middels spiertesten kan zij namelijk ‘kijken’ welke producten er bij mij passen. Om heel eerlijk te zijn was ik nogal sceptisch, maar Inge wist me te overtuigen met haar openheid en eerlijkheid. Eerst de proefmake-up dan maar eens proberen. Ongelooflijk maar waar, mijn gezicht accepteerde de producten en make-up die aangebracht waren. Ook het verzoek om een zo natuurlijk mogelijke make-up aan te brengen die bij mij past, was meer dan gelukt.

Dit was het begin van nieuwe mogelijkheden, zo bleek erna. Ik heb al jarenlang eczeem. Niet alleen make-up was een dagelijkse issue, ook verzorgingsproducten, douchespul en zonnebrandcrème, leidde vaak tot zoektochten. Of het uiteindelijk maar bij één merk blijven waarvan ik dacht dat dit een ‘natuurlijk’ product was. Achteraf bleek, na wat uitleg van Inge, dat hier wel degelijk ook ‘rotzooi’ in werd gestopt. Als consument niet te herkennen als je niet weet op welke ingrediënten je moet letten.

Tijdens de eerder genoemde kennismaking vertelde Inge mij heel gepassioneerd over haar werk en haar doel hierin. Nergens pushend om mij over te halen. Altijd met een luisterend oor en kijkend naar mij als klant, nee niet als klant, als persoon. Je wordt hier, bij Diferencia, als mens behandeld, voelt je al snel thuis en niets is Inge te veel moeite.
In de loop der jaren heb ik zelf ook veel geleerd van haar. Iedereen heeft een ander huidtype en achter ieder huidtype of probleem schuilt vaak een diepere oorzaak. Met deze diepere oorzaak ben ik zelf nog altijd aan de slag. En niet alleen ik, doordat ik een (eczeem)crisis heb meegemaakt begin dit jaar, heb ik veel steun aan Inge gehad. Ik ben op een punt geweest dat mijn lichaam totaal niets meer kon verdragen, zeker geen hormoonzalven. Gelukkig kon mijn gezicht met één specifiek product van Diferencia wel overweg. Ik heb liters gesmeerd en inmiddels begint mijn huid langzaam aan te genezen. Acceptatie en werken van binnen uit hebben daarbij ook een belangrijk rol gespeeld. Daarnaast moet Inge mij regelmatig testen om te kijken of de producten die bij de vorige behandeling ‘in evenwicht’ testen, ook deze keer weer gebruikt kunnen worden. Dit wisselt bij mij regelmatig.

Op dit moment gebruik ik diverse verzorgings- (lees ook crèmes en zonnebrandcreme), reinigings-, en doucheproducten van Diferencia. Ieder product is zorgvuldig samengesteld met alleen natuurlijke ingrediënten en sluit aan bij een specifiek huidtype. Daarnaast wordt elk product bij jou getest om te kijken of je lichaam er daadwerkelijk iets aan heeft.
Naast de diverse producten die ik op dit moment gebruik, kom ik ook geregeld bij Diferencia voor een sugarbehandeling van mijn benen en overbeharing in gezicht. Ook scheren was met mijn huid not-done. De sugarbehandeling werkt op een andere manier dan scheren of waxen, waardoor iemand met een zeer gevoelige huid dit ook kan verdragen.

Twijfel je of je wel of niet naar Diferencia wilt gaan, plan eens een kenninsmaking. In het begin klinkt het misschien allemaal wat zwevend, maar neem van mij aan dat ik inmiddels gezien en ervaren heb dat Inge, door middel van kinesiologisch testen, heel veel over jou en je huid te weten kan komen.

Janine