De-stressing

De-Stressing behandelingen. Voor gezicht en lichaam.

Er zijn verschillende gelaatsbehandelingen mogelijk met een intensief ontspannende massage van onder anderen; gezicht, hoofd, oren nek, schouders en decolleté. Tijdens de massage worden Shiatsu drukpunten toegepast, om energieblokkades op te heffen en opeenhopingen van vocht en afvalstoffen af te voeren. Gedurende de behandeling kan de cliënt ongestoord in een relaxte atmosfeer helemaal afschakelen en ontspannen. Uiteraard zijn in de gewenste behandeling nog andere onderdelen opgenomen om de behandeling compleet te maken zoals; epileren, onzuiverheden verwijderen, sugaren bovenlip en een gezicht- en oogmasker.

Voor het lichaam is er een holistische massage mogelijk. Hierbij wordt onder anderen gewerkt met Shiatsu-technieken. Dat wil zeggen, drukpunten op de energiebanen van het hoofd, de oren, de nek, de schouders en de rug. Het is een intensief ontspannende massage die na de behandeling nog lang doorwerkt. De massage is zeer geschikt voor mensen die last hebben van spierspanningen, hoofdpijn of migraine klachten, onrust en stress. Er is een massage van 40 minuten, 60 minuten en 90 minuten mogelijk.

Aansluitend of als een aparte behandeling is een lichaamspakking zeer aan te bevelen. Deze Mineral Bodywrap bestaat uit een zuivere minerale zeezout peeling voor het verwijderen van de dode huidcellen, een pure algen of zeeklei pakking en een afsluitende bodyverzorging. Deze behandeling is zeer effectief voor het afvoeren van afvalstoffen en bij spier- en gewrichtsklachten. Uiteraard is de Mineral Bodywrap een intensieve verzorging voor de lichaamshuid.